Het humanitair Manifest

In deze blog worden de andere blogs van Ronald Pino voorgezet als om welke dan ook die uit de lucht zijn.

My Photo
Name:
Location: Amstelveen, NH, Netherlands

Te veel om uit te kiezen en te weinig om uitgerekend hier te publiceren. Stukjes en brokjes staan in mijn boeken en in Openingen (zie verderop in de blog voor het adres)

Saturday, October 21, 2006

Het humanitair Manifest


Ik heb het erg druk met het schrijven aan nieuw boek. Daarom dat ik de werkzaamheden aan deze site tijdelijk heb stilgelegd!

Het humanitair manifest


(uittreksel)



Alles wat alle mensen altijd nodig hebben om in leven te blijven, mag niet geprivatiseerd worden.

Daarom mag de lucht die wij ademen nooit geprivatiseerd worden.

Analoog daaraan denkend mag dus ook water nooit geprivatiseerd worden.

Op dezelfde wijze redeneren mag land nooit geprivatiseerd worden.

Het land op aarde behoort toe aan alle mensen op aarde.

Er zal een revolutie nodig zijn om het privatiserende denken een halt toe te roepen. Aangezien alle gewapende revoluties ontaard zijn in dictatuur en terreur, mag deprivatisering nooit met wapens afgedwongen worden.

De revolutie die nodig is om de groei van privatiseringen te stoppen, is een zaak van revolutionair denken; het gaat om een mentale revolutie.

Over de hele wereld moet bekend worden dat wat alle mensen altijd nodig hebben om in leven te blijven nooit geprivatiseerd mag worden. Het is een vorm van geestelijke gestoordheid, van psychopathie om algemeen noodzakelijke middelen van bestaan in privé-bezit te willen hebben en te exploiteren voor eigen geldelijk gewin.

Er is geen gewapende revolutie nodig. Het is voldoende dat dit denken verspreid wordt over de gehele aarde. Laten mensen van goede wil zich op democratische wijze meester maken van overheidsfuncties en op democratische wijze de wereld ontdoen van de ziekte van hebzucht en egoïsme die tot uitdrukking komt in de zucht naar privatisering.

Goede mensen uit alle naties op aarde, verspreid dit Humanitair Manifest. Werk mee aan het vertalen van de gedachten uit het Humanitair Manifest in operationele doelstellingen.




-o-0-o-

Wie wil meedenken en wil meedoen aan het ontwikkelen en verbeteren van het Humanitair Manifest wordt uitgenodigd dat te doen via ronpino@planet.nl. Dat kan ook door kritische vragen te stellen. De naam van ieder die een bijdrage heeft geleverd zal in een voetnoot bij de desbetreffende tekst vermeld worden. Voorts zal aan het eind van de integrale tekst iedere auteur in alfabetische volgorde genoemd worden met naam en maatschappelijke functie.

*
Hoe kun je Ronald Pino bereiken?
Schriftelijk:
R. Pino, Mont Blanc 57, 1186 AP Amstelveen
tel. (Nederland) 020 - 6457180 & 06 43 12 08 08
De lijnen zijn alleen uit de lucht als ik in gesprek ben.

e-mail: ronpino@planet.nl NB geen bijlagen bijvoegen want die worden automatisch geweigerd door mijn strenge spam- en viruskiller

Welke boeken kun je bij mij bestellen?

1. Ave Maria - Over Mariaverschijningen, visioenen, spirituele tekens en religieuze ervaringen (alleen in manuscriptvorm te verkrijgen)
(Nadere info in www.rpreserve.blogspot.com of in www.ronaldpino.blogspot.com )
2. Helder gezien met gesloten Ogen - Over de spirituele duiding van dromen
3. Zelfvertrouwen
Bovenstaande 3 werken zijn ook in manuscriptvorm te verkrijgen als bijlage bij email of als cd-rom. Het gaat om de originele manuscripten

Info schrijf naar (klik op dit adres:) ronpino@planet.nl

Googel de titels en je vindt waar ze verder nog te verkrijgen zijn.



0 Comments:

Post a Comment

<< Home